Dr. Balogh Brigitta

Szakterület
Szülész-nőgyógyász szakorvos
Rendelési idők
Kedd: 13:00-20:00
Péntek: 08:00-12:00

1978-ban születtem Nagykőrösön, ahol később általános iskolai, majd az Arany János Református Gimnáziumban középiskolai tanulmányaimat is végeztem. 2003-ban szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.
Szakképzésem keretében a Szent Rókus Kórház Intenzív Osztályán, majd az Onkológiai Intézet Általános és Mellkassebészeti Osztályán dolgoztam 6-6 hónapot.
2004. novembere óta a Semmelweis Egyetem  I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom. Szakvizsgámat 2012. májusában szereztem meg kiválóan megfelelt minősítéssel.

2017-ben szülészeti-nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok végzésére jogosító „licence” vizsgát tettem, rendszeresen végzek ultrahangvizsgálatokat a Klinika  Ultrahang laboratóriumában.Az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika alkalmazásában lehetőségem nyílt a „rutin” szülészeti és nőgyógyászati betegek ellátása mellett ritka és súlyos esetek ellátásában is gyakorlatot szerezni.
Az ultrahang diagnosztikán kívül a nőgyógyászati fertőzések kezelésében mélyültem el. 2008. óta családommal Gödöllőn élek. Két kisfiú és egy kislány boldog édesanyjaként szülészeti gyakorlatot nem csak orvosként, de nőként is szereztem.

Forduljon hozzám bizalommal!