Dr. Balogh Brigitta

Szakterület
Szülész-nőgyógyász szakorvos
Rendelési idők
Kedd: 13:00-20:00
Péntek: 08:00-12:00

1978-ban születtem Nagykőrösön, ahol később általános iskolai, majd az Arany János Református Gimnáziumban középiskolai tanulmányaimat is végeztem. 2003-ban szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.
Szakképzésem keretében a Szent Rókus Kórház Intenzív Osztályán, majd az Onkológiai Intézet Általános és Mellkassebészeti Osztályán dolgoztam 6-6 hónapot.
2004. novembere óta a Semmelweis Egyetem  I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom. Szakvizsgámat 2012. májusában szereztem meg kiválóan megfelelt minősítéssel.

2006. decemberében  szülészeti-nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok végzésére jogosító „A” típusú jártassági vizsgát tettem, azóta rendszeresen végzek ultrahangvizsgálatokat a Klinika  Ultrahang laboratóriumában.Az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika alkalmazásában lehetőségem nyílt a „rutin” szülészeti és nőgyógyászati betegek ellátása mellett ritka és súlyos esetek ellátásában is gyakorlatot szerezni.
Az ultrahang diagnosztikán kívül a nőgyógyászati fertőzések kezelésében mélyültem el. 2008. óta családommal Gödöllőn élek. Két kisfiú boldog édesanyjaként szülészeti gyakorlatot nem csak orvosként, de nőként is szereztem.
Úgy gondolom ez  irányú tapasztalatom következtében igazán hitelesen és empatikusan tudok egy várandós nőt a terhességén végigvezetni, tanácsokkal ellátni.
Forduljon hozzám bizalommal!