Gordos Anna Sára

Szakterület
Gyógytornász
Rendelési idők
Kedd: 09:00-20:00
Szerda: 09:00-20:00

 

Felsőfokú tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem 2012-2016 között gyógytornász szakirányon. Diplomám megszerzését követően a Péterfy Sándor utcai Kórház Központi Intenzív osztályán dolgoztam. Ezt követően a Baleseti Központ ambuláns rendelőjében helyezkedtem el, ahol tapasztalatot szereztem a traumás betegek rehabilitációjában. Az ortopédiai és reumatológiai kórképek területén szintén a Péterfy Sándor utcai Kórház járóbeteg szakrendelőjében szereztem gyakorlati tapasztalatot. 2019. januárjától egy XVII. kerületi magánrendelőben dolgozom, ahol kisgyermekek és felnőttek kezelésével egyaránt foglalkozom manuálterápiás módszerrel.

2017 és 2019 között a Manual Land Masszázsoktató Centrumban svédmasszázst és stresszoldó masszázst is oktattam.

A diplomám megszerzése előtt elvégeztem a kinezio-tape tanfolyamot, majd később Triggerpont terápiát és McKenzie módszert tanultam. Ezután elvégeztem a Katharina Schroth szerinti háromdimenziós scoliosis terápia képzést.

A munkám során nem csak a betegek panaszainak enyhítését tartom fontosnak, hanem a megelőzést, a mozgás szeretetét is és magát az embert igyekszem figyelembe venni és nem csupán az adott problémát kezelni.