Makrainé Nagy Gabriella

Szakterület
Gyógytornász
Rendelési idők
Csütörtök: 16:00-20:00

A Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának gyógytornász szakán szereztem diplomát 2006-ban.

Ezt követően a Parádfürdői Állami Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályán helyezkedtem el, ahol ambuláns és osztályos betegek különböző traumás, ortopédiai és reumatológiai kórképeivel találkozhattam.

2016-tól a váci Jávorszky Ödön Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályán dolgozom. A gyógytornász munkám itt nagyon változatos. Tapasztalatot szereztem a stroke illetve amputált valamit protézis utáni rehabilitáció területén is. Gyakran kezelek pácienseket a gerinc traumás-, illetve degeneratív elváltozásai miatt.

Fontosnak tartom az élethosszig tartó tanulást, ezért folyamatosan részt veszek posztgraduális képzéseken, konferenciákon. Többek között elvégeztem a McKenzie (A,B,C,D) és a Katharina Schrot 3 dimenziós scoliosis terápiás tanfolyamot. Munkámat próbálom lelkiismeretesen és legjobb tudásom szerint végezni, melynek során kiemelt hangsúlyt kap a betegoktatás is. Hiszem, hogy a korrektül tájékoztatott beteg aktívabban vesz részt a gyógyulásban folytatott közös munkában. Szeretek team munkában dolgozni, illetve a betegben nem csak a kórképet, hanem az embert látni.