Csomós István

Szakterület
Szakpszichológus
Rendelési idők
Csütörtök: 16:00-20:00
Péntek: 16:00-20:00

Csomós István munka és szervezetpszichológiai, klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus

1997-ben végeztem Debrecenben a Kossuth Lajos Tudományegyetem pszichológia szakán, mint pszichológus és pszichológia szakos tanár. Munka-és szervezetpszichológus szakvizsgámat 2001-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, klinikai és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológusi szakvizsgámat 2011-ben szereztem Debrecenben az Orvos- és Egészségtudományi Egyetemen. 1997-óta relaxációs terapeuta vagyok.

1997-óta dolgozom gyakorló pszichológusként, melynek során különböző gyermekvédelmi intézményekben és felnőtt krízisotthonokban foglalkoztam gyermekek és felnőttek pszichológiai vizsgálatával, gondozásával. Trénerként és kiválasztási munkatársként önismereti és személyiségfejlesztési, kommunikáció, konfliktuskezelés, ügyfélszolgálati, vezetői készségfejlesztési, stressz kezelési tréningeket vezetek és pszichológiai alkalmassági vizsgálatokat végzek. Munkámat pszichoterápiás szemlélettel végzem, mely felhasználja a kognitív viselkedésterápiás elemeket és a relaxáció tudás és eszköztárát.

Rendelésemen várom mindazokat, akiknek, szorongásos tünetei, párkapcsolati konfliktusai, pszichoszomatikus problémái, gyász feldolgozási, élethelyzeti kríziskezelési nehézségei, munkahelyi stresszel és konfliktusokkal kapcsolatos problémái, önértékelési nehézségei, önismereti igényei vannak.