Magunkról

Gödöllő egyik legszebb fekvésű, csendes környezetében építettük meg a Boróka Egészségházat, magánvállalkozás keretében. 2010.04.12.-én avattuk fel. Az Egészségházban tervezetten, közel 30 magánszakrendelés fokozatosan indul be, nagy gyakorlattal rendelkező, neves szakemberekkel. Igényes környezetben, gyors és páciens centrikus ellátást kívánunk nyújtani. A Boróka Egészségház szolgáltatásait térítés ellenében lehet igénybe venni.

A legfőbb célunk, mint gyermekek, mint felnőttek számára komplex betegségmegelőzési-, szűrőprogramok nyújtása, a már kialakult betegségek magas szakmai szinten történő gyógyítása, kezelése, utókezelése. A testi és lelki betegségek megelőzése és kezelése, a keleti és nyugati gyógymódok hatékony alkalmazásával. A Boróka Egészségházban dolgozó egészségügyi szakemberek alapvető szemlélete, hogy az embert, mint egészet lássák. A betegségek megelőzése és kezelése csak ezzel a holisztikus szemlélettel valósulhat meg.

A bejelentkezések számos módon történhetnek, kinek melyik a legkényelmesebb: személyes, telefonos, weblapon keresztülie-mailen át. Hosszan tartó rendelési időnkkel, a mai kor embere számára kívánunk rövid várakozási idővel, elérhető egészségügyi ellátást nyújtani. Hétfőtől, péntekig reggel 9 órától, este 21 óráig érhetők el rendeléseink. A rendelő átadása óta folyamatosan kötjük szerződéseinket privát egészségpénztárakkal, ezek listáját a weblapunkon is közzé fogjuk rövidesen tenni, a szolgáltatások áraival együtt.

 Orvosaink bemutatkozása a weblapunkon megtekinthető, amint a rendeléseik elindulnak. A betegellátást 2010.06.01.-vel indítottuk el, háziorvosi és akupunktúrás rendelésekkel.
Tisztelettel várjuk leendő pácienseinket!