Dr. Herczegh István

Szakterület
Pszichiáter szakorvos
Rendelési idők
Hétfő: 09:00-14:00
Kedd: 09:00-14:00
Szerda: 16:00-20.00
Csütörtök: 12:00-14:00

Egészen a közelmúltig a Kistarcsai Kórház Pszichiátriai Osztályán dolgoztam. A pszichiátriai szakképzettségem mellé viselkedés és kognitív szemléletű pszichoterápiából tettem záróvizsgát.   Kórházi munkám mellett még pszichiátriai gondozóban, idősotthonban, pszichiátriai betegek otthonában és háziorvosi ügyeletben is vállaltam munkát.  Munkámban, a szakmai elhivatottság mellett, a személyre szabott értékek, készségek és küldetéstudat felismerését elősegítő szándék vezérel.  
Legkedveltebb szabadidős elfoglaltságaim: kirándulások és közös kerékpározások feleségem, kislányaim és kisfiam társaságában; szellemi pihenésként szívesen kertészkedem, barkácsolok, olvasgatok.   Rendeléseimen elsősorban a következő pszichés zavarral küzdő betegeknek igyekszem segíteni: alkalmazkodási zavarok, szorongásos állapotok, pánik-szindróma, depresszió, demencia, személyiségzavarok.

Megjegyzés: 

A rendelés személyre szabott természetéből adódóan a soron következő konzultációt nem mindig tudom percre pontosan kezdeni;kisebb-nagyobb csúszások rendre előfordulnak. Megértésüket és türelmüket előre is köszönöm!