Dr. Sebestyén Gyöngyi Mária

Szakterület
Radiológus főorvos
Rendelési idők
Kéthetente kedd 08.00-13.00

1987-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományos Karán „summa cum laude” minősítéssel.

 Radiológiai szakvizsgát 1995-ben szereztem, jeles eredménnyel.

1991-től egészen 2001-ig a BM Központi Kórház radiológiai osztályán kaptam kiváló radiológiai szakképzést, gyakorlatot szerezve az általános röntgen-diagnosztikában, az ultrahang és CT-diagnosztikában, valamint a mammográfiás vizsgálatokban.

2002 óta a kistarcsai Flór Ferenc Kórház radiológiai osztályán dolgozom főorvosként, ahol az ambuláns, a kórházi és a sürgősségi betegellátásban veszek részt, nagy tapasztalatot szerezve a diagnosztikában, sok nehéz és érdekes esettel találkozom. Nagyon fontos területnek tartom az emlők diagnosztikai vizsgálatát, mely 40 éves kor felett elsősorban mammographia, 40 éves kor alatt főként ultrahangos vizsgálat. Tünet és panaszmentes esetben is fontos az emlők szűrővizsgálata, sok jóindulatú és sokszor rosszindulatú eltérés kerül felismerésre, Időben észlelt eltérések esetében teljes gyógyulást eredményezve.

 1995 óta a magánellátásban is dolgozom, az Istenhegyi Géndiagnosztika Klinikán és a Mátyásföld Klinikán.

A Magyar Orvosi Kamara mellett a Magyar Radiológusok Társaságának ultrahang és mammográfiás szekciójának is tagja vagyok.

A Boróka Egészségházban szeretettel várom a hozzám érkezőket, hasi, nyaki lágyrész, ér és ízületi diagnosztika  és emlő ultrahangos diagnosztika területén. Bízom benne, hogy munkámmal hozzájárulok pacienseim egészségesebb, és ezáltal boldogabb életéhez!