Zimmermann Gerda

Szakterület
Fókuszolás-orientált coach, Fókusztréner
Rendelési idők
Hétfő: 17.00 - 19.00

Tanári végzettségemet 2006-ban szereztem az ELTE BTK angol nyelvtanári és magyar irodalom- és nyelv szakjain. Tanítottam szakközépiskolákban itthon és külföldön egyaránt, és több mint 10 évet dolgoztam felnőttoktatásban.

Az elmúlt 7 évben az ENSZ Oktatási és Fejlesztési Központjában (UNHCR, Global Learning and Development Centre) dolgoztam szervezetfejlesztő trénerként, közép- és felsővezetőknek tartottam konfliktus kezelés, asszertív kommunikáció, csapatépítés témákban képzéseket. Ez alatt a 7 év alatt folyamatosan képeztem magam trénerként, és lehetőségem nyílt több coach tanfolyam elvégzésére is.

Két félév pszichológia után, 2017-ben ismertem meg a Eugene Gendlin nevéhez kötődő fókuszolás módszert, és köteleződtem el emellett a szomato-pszichoterápiás módszer mellett. A fókuszolás önismereti szakasza után végeztem el a Magyar Fókuszolás-Orientált és Fókuszolás Intézet fókusztréner képzését, jelenleg a Magyar Szomato-pszichoterápiás Intézet elméleti képzésén veszek részt.

Egyéni önismereti folyamatokat kísérek fókuszolás szemlélettel, emellett a fókuszolást tanítom egyéni és csoportos helyzetben is.

Rólam és a módszerekről itt olvashat többet.